Log på og tilmeld din mailadresse, for at få indkaldelser
og nyheder fra Ejerforeningen.

Du er her

Udlejning

I Øer Maritime Ferieby er der inget krav om, at du skal leje dit sommerhus ud, men der kan alligevel være gode grunde til at gøre det. Det giver en god ekstraindtægt, og samtidig er beskatningen af indtægten både lempelig og nem at administrere.

Du kan vælge mellem flere skattemæssige modeller, men den mest brugte model er samtidig den nemmeste - se et eksempel herunder. Bundfradraget på kr. 20.000 er betiget af, at et bureau forestår udlejningen. Klarer du det selv nedsættes bundfradraget til kr. 10.000:

Lejeindtægt:   40.000
Bundfradrag: -20.000
I alt:   20.000
40% fradrag af kr. 20.000:   -8.000
Til beskatning:   12.000

Da du ikke skal ud for at slå græs og vedligeholde en stor have, foregår udlejningen af et sommerhus i Øer Maritime Ferieby langt nemmere end med et almindeligt sommerhus, og samtidig kan du kombinere god økonomi og opsparing med glæden ved dit eget brug af huset.

I Øer Maritime Ferieby har vi hvert år turister fra mange lande, men størstedelen er fra Danmark, Norge og Tyskland.

Dayz har kontor hos købmanden på Øer Maritime Ferieby, og har i mange år haft succes som formidler af udlejningshusene. Du kan kontakte Dayz for mere information om udlejning på tlf. 86 34 00 00. Oplysninger om den skattemæssige behandling af indtægter ved udlejning af eget sommerhus finder du ved at klikke her!

Det er frivilligt, om du ønsker at udleje dit sommerhus gennem Dayz eller en af de andre udlejningsbureauer.